Konu Kapalı 

Derecelendir
  • 27 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Yöneticimiz
12-11-2008,
Yeni Yöneticimiz
Arkadaşlar malumunuz yönetici kadromuz geniş fakat bir çok yönetici arkdaşımız işlerinden dolayı forum'a giremiyor.

TeArlesS ( malumunuz işyerinden girdiği kadarıyla, elini atıp siteyi düzeltecek diye 40 takla atıyor kendileri )
Moby ( arkadaş asker yolcusu elinden gelenin en iyisini yapıyor; öpüyorum seni hayatım [Resim: icon_mrgreen.gif] )
anka ( Cadım daha ne yapsın bir de mesajları istediği gibi düzeltip birleştirebilseydi yapacaktı birşeyler [Resim: icon_mrgreen.gif]
ekrem ( ekrem desen bu gece barda ertesi gün yanındaki dükkanda [Resim: icon_mrgreen.gif] işi var adamın gelmiyor )
Deepblue ( cem desen garip, attılar uşağı uşaklara [Resim: icon_mrgreen.gif] dil olmayan yerde dil öğretiyor [Resim: icon_mrgreen.gif] )
Melsis ( izmir belediyesine haber saldım manisa civarlarında yakalamışlar tarzanla evlenmiş çoluk çocuk pek uğrayamıyor[Resim: icon_mrgreen.gif] )
DoktorAbi ( doktor abi emekli olmadan emeklilğin tadını çıkartıyor [Resim: icon_mrgreen.gif])

Bizde dedik güvenebileceğimiz foruma katıları olan tanışıp görüştüğümüz kim var ? Aklımda 2 isim vardı admin arkadaşlarla görüşüp anlaştık.
Yeni adminiminiz. newmoon dur tüm tomb raider fan ailesine hayırlı olsun.

İyi çalış lan kırarız bacaanı diyoruz

Saygılarımla [Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

[Resim: trfanas4.png]
Tomb Raider Türkiye Offical Sitesi Tomb Raider FAN

Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
12-11-2008,
RE: Yeni Yöneticimiz
vatana millete foruma hayırlı olsun kırın bacaklarını[Resim: icon_exclaim.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

[Resim: thumb_413879419.gif]
Madem Uyku Yari ölüm Canima Kasdeden Gecedir...!!!
Tüm Mesajlarını Bul
12-11-2008,
Hayırlı olsun Hilal, görevini layıkıyla yerine getireceğine inancım sonsuz.. [Resim: icon_neutral.gif]

[Resim: lost.gif]
[Resim: usebarim.gif]
[Resim: laral2.jpg]
Lara Croft is more than just a game
12-11-2008,
ooooo hilal hanım hayırlı olsun bakalım... artık hilal yok... hilal hanım bundan sonra. [Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif][Resim: icon_e_biggrin.gif]

[Resim: masimza.jpg]
12-11-2008, (Bu Mesaj 12-11-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : Forever.)
hayırlı olsun gercekden guzel bır yonetici kadronuz var böyle guzel devam edecegini umuyorum saygılar [Resim: icon_e_smile.gif][Resim: icon_neutral.gif] tebirkler newmoon hayırlı olsun.
Tüm Mesajlarını Bul
12-11-2008,
Oooo.Tebrik ederim newmoon.

[Resim: home_tru10-1.jpg]
Lütfen imzamı ve avatarımı çalmayın,karışıyor yaw[Resim: angry2.gif]
12-11-2008,
Aaa, ne güzel hayırlı olsun, ne zamandır gözükmüyordu yönetici olarak dönüyor demek [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_neutral.gif]

[Resim: tryy.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
12-11-2008,
hepiniz sağolun arkadaşlar[Resim: icon_e_smile.gif]admin olmak pek mühim değil kimse admin oldunuz diye yakanıza kırmızı kurdele takmaz(kurdele niye takılır ege bilir[Resim: icon_lol.gif])hatta bedavadan iş[Resim: icon_lol.gif]önemli olan bu tutku devam ettiği sürece bu işin peşine olanca hızla takılmak ki burdaki her arkadaş bunu yapıyor zaten...ben üye olarak da çok mutluydum... bu durum; bu oyunu, bu siteyi çok sevmemden kaynaklı, bu sebeple admin olmak birşeyi değiştirmeyecek benim için(ekstra çabayı düşünmezsek; şimdi işim vardı giremedim demek de yemez[Resim: icon_lol.gif])... zannımca çevremdekilerin tepkileri "para kazanmıyorsan ne demeye yazıyorsun bu kadar buraya" seviyesinden "ha bi de bedavadan bu kadar iş mi yapacan manyak mısın sen" seviyesine çıkacak tek fark bu[Resim: icon_lol.gif]cevaplanacak bir yığın soru daha oyy oy[Resim: mummy.gif][Resim: icon_lol.gif]ama bu oyunu çok seviyorum, değil bedava çalışmak üzerine para verir öyle çalışırım be ne diyosunuz siz[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

elimden geleni yapacağım[Resim: icon_e_smile.gif]

(12-11-2008 )TRFanFromTR Yazılan:  Aaa, ne güzel hayırlı olsun, ne zamandır gözükmüyordu yönetici olarak dönüyor demek [Resim: icon_lol.gif] [Resim: icon_neutral.gif]

dellendirme beni, gözüktüğüm zamanları biliyon mu ki[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

[Resim: bleachgif1.gif]
I Make My Own Luck
12-11-2008,
guzel şeyler yazmışsın newmoon tesekkurler tabı burda olmak daha onemlı neyse tekrar hayırlı olsun elınden gelenı yapıcagına ınanıoruz [Resim: icon_e_smile.gif][Resim: icon_neutral.gif][Resim: icon_rolleyes.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
12-11-2008,
Ben o lafları yıllardır çekiyorum bakın 5 sene oluyor nerdeyse herkesden aynı tepki paramı kazanıyorsun.
Hayır para kazanmıyoruz arkadaş kazanıyoruz, Türkiyenin tomb raider fanlarını bir arada görmeye çalışıyoruz, onların birbirlerine yardım etmelerini görmek istiyoruz. Paraya ihtiyacımız yok bu bir meslek değil aşktır. adminlik yada diğer görevler bir hediye değil görevdir ve bu görevleri kendini ıspatlamış arkadaşlara veriyoruz.

Peki nedir bu kendini ıspatlamak efem şudur.

Tomb Raider FAN buluşmalarına katılmak.
Bizim eve gelip camları silmek
Cem'e gidip veletleri susturmak
Meltem'e gidip öğrencileri dövmek
Melih'e gidip tarzan a çorba yapmak
Ekrem'e gidip beraber diskolara gitmek (en eÄŸlencelisi budur)
Ayhan'a gidip yok siz gitmeyin o gelir siz çağırın o adam dövmek için herşeyi yapar (diskodan sonra bu şart kendinize gelmeniz için)

Bakın zor değil [Resim: icon_mrgreen.gif]

12-11-2008,
Bunları yapan başbakan olmalı [Resim: icon_mrgreen.gif]

[Resim: tryy.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
12-11-2008,
evet evet hepsini yaptım özellikle ayhanın dayağı ve emrenin cam olayı feciydi...meltem'in öğrencilerini döverken ayhandan yediğim dayağın hıncını alıyordum adeta..ekremle kurtlarımı döküp melihin tarzanına zehirden beter bir çorba içirdim ki bana bi zararı olmadı anlaşılabileceği üzere, yalnız melih çok kırıldı...cemin veletleri dilimizden pek anlamıyolardı idare ettik bi şekilde ve forum buluşmaları ziyadesiyle yorucu geçti ama hepsini anlımın akıyla geçtim evet evet yaptım hepsini yaptım[Resim: icon_e_confused.gif]

[Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif][Resim: icon_lol.gif]

[Resim: bleachgif1.gif]
I Make My Own Luck
12-11-2008,
Ha söylemeyi unuttum
[Resim: main.jpg]

bizim ev bu oluyor biraz fazla cam var evet [Resim: icon_mrgreen.gif][Resim: icon_mrgreen.gif]

Konu Kapalı 

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
Question Yeni Tomb Raider Forumumuz Nasıl Olmuş? Eckhardt 64 1,249 02-01-2009
Son Mesaj: damLa_Ra
  Tomb Raider FAN 4.0 ve Yeni Sunucu TeArlesS 16 1,240 17-09-2007
Son Mesaj: Angelus

Forum Atla: