|
Yeni Yöneticimiz
|
|
12-11-2008,
|
|||
|
|||
|
Yeni Yöneticimiz
Arkadaşlar malumunuz yönetici kadromuz geniş fakat bir çok yönetici arkdaşımız işlerinden dolayı forum'a giremiyor.
TeArlesS ( malumunuz işyerinden girdiği kadarıyla, elini atıp siteyi düzeltecek diye 40 takla atıyor kendileri ) Moby ( arkadaş asker yolcusu elinden gelenin en iyisini yapıyor; öpüyorum seni hayatım anka ( Cadım daha ne yapsın bir de mesajları istediği gibi düzeltip birleştirebilseydi yapacaktı birşeyler ekrem ( ekrem desen bu gece barda ertesi gün yanındaki dükkanda Deepblue ( cem desen garip, attılar uşağı uşaklara Melsis ( izmir belediyesine haber saldım manisa civarlarında yakalamışlar tarzanla evlenmiş çoluk çocuk pek uğrayamıyor DoktorAbi ( doktor abi emekli olmadan emeklilğin tadını çıkartıyor Bizde dedik güvenebileceğimiz foruma katıları olan tanışıp görüştüğümüz kim var ? Aklımda 2 isim vardı admin arkadaşlarla görüşüp anlaştık. Yeni adminiminiz. newmoon dur tüm tomb raider fan ailesine hayırlı olsun. İyi çalış lan kırarız bacaanı diyoruz Saygılarımla
![]() Tomb Raider Türkiye Offical Sitesi Tomb Raider FAN |
|||
|
12-11-2008,
|
|||
|
|||
|
RE: Yeni Yöneticimiz
vatana millete foruma hayırlı olsun kırın bacaklarını
Madem Uyku Yari ölüm Canima Kasdeden Gecedir...!!! |
|||
|
12-11-2008,
|
|||
|
|||
|
Hayırlı olsun Hilal, görevini layıkıyla yerine getireceğine inancım sonsuz..
Lara Croft is more than just a game |
|||
|
12-11-2008,
|
|||
|
|||
|
ooooo hilal hanım hayırlı olsun bakalım... artık hilal yok... hilal hanım bundan sonra.
|
|||
|
12-11-2008,
(Bu Mesaj 12-11-2008 deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : Forever.)
|
|||
|
|||
|
hayırlı olsun gercekden guzel bır yonetici kadronuz var böyle guzel devam edecegini umuyorum saygılar
|
|||
|
12-11-2008,
|
|||
|
|||
|
Oooo.Tebrik ederim newmoon.
Lütfen imzamı ve avatarımı çalmayın,karışıyor yaw
|
|||
|
12-11-2008,
|
|||
|
|||
|
Aaa, ne güzel hayırlı olsun, ne zamandır gözükmüyordu yönetici olarak dönüyor demek
|
|||
|
12-11-2008,
|
|||
|
|||
|
hepiniz saÄŸolun arkadaÅŸlar
![]() elimden geleni yapacağım (12-11-2008 )TRFanFromTR Yazılan: Aaa, ne güzel hayırlı olsun, ne zamandır gözükmüyordu yönetici olarak dönüyor demek dellendirme beni, gözüktüğüm zamanları biliyon mu ki
![]() I Make My Own Luck |
|||
|
12-11-2008,
|
|||
|
|||
|
guzel şeyler yazmışsın newmoon tesekkurler tabı burda olmak daha onemlı neyse tekrar hayırlı olsun elınden gelenı yapıcagına ınanıoruz
|
|||
|
12-11-2008,
|
|||
|
|||
|
Ben o lafları yıllardır çekiyorum bakın 5 sene oluyor nerdeyse herkesden aynı tepki paramı kazanıyorsun.
Hayır para kazanmıyoruz arkadaş kazanıyoruz, Türkiyenin tomb raider fanlarını bir arada görmeye çalışıyoruz, onların birbirlerine yardım etmelerini görmek istiyoruz. Paraya ihtiyacımız yok bu bir meslek değil aşktır. adminlik yada diğer görevler bir hediye değil görevdir ve bu görevleri kendini ıspatlamış arkadaşlara veriyoruz. Peki nedir bu kendini ıspatlamak efem şudur. Tomb Raider FAN buluşmalarına katılmak. Bizim eve gelip camları silmek Cem'e gidip veletleri susturmak Meltem'e gidip öğrencileri dövmek Melih'e gidip tarzan a çorba yapmak Ekrem'e gidip beraber diskolara gitmek (en eğlencelisi budur) Ayhan'a gidip yok siz gitmeyin o gelir siz çağırın o adam dövmek için herşeyi yapar (diskodan sonra bu şart kendinize gelmeniz için) Bakın zor değil
|||
|
12-11-2008,
|
|||
|
|||
|
Bunları yapan başbakan olmalı
|
|||
|
12-11-2008,
|
|||
|
|||
|
evet evet hepsini yaptım özellikle ayhanın dayağı ve emrenin cam olayı feciydi...meltem'in öğrencilerini döverken ayhandan yediğim dayağın hıncını alıyordum adeta..ekremle kurtlarımı döküp melihin tarzanına zehirden beter bir çorba içirdim ki bana bi zararı olmadı anlaşılabileceği üzere, yalnız melih çok kırıldı...cemin veletleri dilimizden pek anlamıyolardı idare ettik bi şekilde ve forum buluşmaları ziyadesiyle yorucu geçti ama hepsini anlımın akıyla geçtim evet evet yaptım hepsini yaptım
![]() I Make My Own Luck |
|||
|
12-11-2008,
|
|||
|
|||
|
Ha söylemeyi unuttum
![]() bizim ev bu oluyor biraz fazla cam var evet
|||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Yeni Tomb Raider Forumumuz Nasıl Olmuş? | Eckhardt | 64 | 1,249 |
02-01-2009 Son Mesaj: damLa_Ra |
|
| Tomb Raider FAN 4.0 ve Yeni Sunucu | TeArlesS | 16 | 1,240 |
17-09-2007 Son Mesaj: Angelus |
|

![[Resim: trfanas4.png]](http://img87.imageshack.us/img87/8325/trfanas4.png)

![[Resim: mummy.gif]](http://tombraiderfan.com/forum/images/smilies//mummy.gif)
![[Resim: bleachgif1.gif]](http://i242.photobucket.com/albums/ff70/newmoon84/bleachgif1.gif)
![[Resim: main.jpg]](http://kvclsafety.com/images/main.jpg)