|
yurdum insanının birbirine hitap şekilleri...
|
|
|||
|
12-09-2007, 12:52 PM
.. ağa (TeArS'dan
.. usta .. şef .. genç .. şampiyon .. pehlivan .. delikanlı .. kaptan .. kardeş .. lan .. hödük .. kuzen .. baba .. kopil .. denyo .. yenge .. arkadasim .. oglum .. ulan .. abi .. gardaş .. pişşşt .. aloooaaa! .. hoooop! .. ortak! .. memur bey! .. gülüm .. yiğidim .. bey .. hanım .. kuzum .. cancazım .. şştt .. aptiii .. yavru kus .. evladım .. kamil .. haci .. topraam .. gozum.. .. yingee .. abee .. dallama .. lan zibidi .. millet .. güzelim .. yakısıklı .. hafız .. bilaaader .. muhterem .. muhterem din kardesim .. eleman .. patron .. doktor .. çakal ..canavar FORZA FELIPE...
|
|||
|
|||
|
12-09-2007, 01:20 PM
Birde çocuk var.Çocuklar birbirinin adını bilmeyince böyle sesleniyor.Büyüklerde küçük,ufaklık vs...
|
|||
|
|||
|
12-09-2007, 01:29 PM
Ağa 'yı da ekleyelim TeArS'dan
|
|||
|
|||
|
11-10-2007, 04:00 PM
Eskişehir'de ergenler birbirlerini "hacım ve çocuğum" die çağırırlardı, staj döneminde çok ilginç gelmişti.
![]() Kadınları ağlatmayın, Tanrı onların gözyaşlarını sayar. |
|||
|
|||
|
11-10-2007, 06:03 PM
Depremden sonra bir süreliğine İzmir'e taşındığımızda. Etrafı geziyoruz teyzeoğluyla ps cafe arıyoruz. Futbol kapışalım hesabı
Tabi İzmir'in adetlerinden haberimiz yok. Bir süre sonra baktım ki arkadan cankuş, cankuş diye birine sesleniyorlar. Yaw o kadar çok sesleniyorlar ki ya ulan neden bakmıyor bu cankuş diye uyuz oldum döndüm arkamı. Oraya bakan iki çocuk da bana bakıp güldüler. Sonra bide neden bakmıyorsun bir saattir bağırıyoruz dediler. Ulan ben cankuşmuyum dedim. Bana da böle top gibi birşey hissettirdi o laf. Oda sen nerelisin muhabbetine girdi işte, hani burda böle nasıl bilmezsin. Neyse kardeş dedim bana cankuş mankuş diyip durma bana dokunuyor dedim. Hey allahım nerden geldi aklıma şimdi...
|
|||
|
|||
|
12-10-2007, 10:20 AMMelsis demiş ki:Ağa 'yı da ekleyelim TeArS'dan bak o olmadı ağa niye eklemediniz ağayı |
|||
|
|||
|
12-10-2007, 06:36 PMMoBy demiş ki:Depremden sonra bir süreliğine İzmir'e taşındığımızda. Etrafı geziyoruz teyzeoğluyla ps cafe arıyoruz. Futbol kapışalım hesabı ![]() ![]() Kadınları ağlatmayın, Tanrı onların gözyaşlarını sayar. |
|||
|
|||
|
13-10-2007, 09:41 PM
"Yaw o kadar çok sesleniyorlar ki ya ulan neden bakmıyor bu cankuş diye uyuz oldum döndüm arkamı"
|
|||
|
|||
|
15-10-2007, 11:38 PM
Ayhan bu nasıl bi hikayedir yerdeyim
Lara Croft is more than just a game |
|||
|
|||
|
16-10-2007, 12:27 PMMelsis demiş ki:Ağa 'yı da ekleyelim TeArS'dan ekledim olmuş mu FORZA FELIPE...
|
|||
|
|||
|
16-10-2007, 03:45 PM
yukarda var mı bakamadım ama bizim otelde de bikaç hitap kelimesi var :
babacan,şebboy,şacettin,üstat,bacanak,manki (kanki nin yumuşakça hali) askerden de var tabii : devremmm,tertipp,poşet |
|||
|
|||
|
16-10-2007, 03:56 PM
vayy be hitap kültürü ne geniş bir milletmişiz biz...
FORZA FELIPE...
|
|||
|
|||
|
16-10-2007, 06:38 PMprivateer demiş ki:yukarda var mı bakamadım ama bizim otelde de bikaç hitap kelimesi var : Uzmanlar ne der bilmem ama bu ikisi de bana tehlikeli gibi geldi manki çok güzel yaaaa Lara Croft is more than just a game |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Tomb Raider FAN Konu Araçları - yurdum insanının birbirine hitap şekilleri... Başlığı | |
Konu Linki
|
|
BBKodu
|
|
HTML Kodu
|
|
![]() |
▲ En Üste DönİletişimTomb Raider FANİçeriğe DönArşivRSS Beslemesi | ![]() |
Türkçe Çeviri: MyBB, Kodlayanlar MyBB, © 2002-2010 MyBB Group.
Tomb Raider Forum Tasarımı blackinci Tarafından Yapılmıştır
Tomb Raider Forum Tasarımı blackinci Tarafından Yapılmıştır

![[Resim: sanart20001.jpg]](http://img148.imageshack.us/img148/6084/sanart20001.jpg)

![[Resim: deepbluezg7.jpg]](http://img174.imageshack.us/img174/7121/deepbluezg7.jpg)

Tabi İzmir'in adetlerinden haberimiz yok. Bir süre sonra baktım ki arkadan cankuş, cankuş diye birine sesleniyorlar. Yaw o kadar çok sesleniyorlar ki ya ulan neden bakmıyor bu cankuş diye uyuz oldum döndüm arkamı. Oraya bakan iki çocuk da bana bakıp güldüler. Sonra bide neden bakmıyorsun bir saattir bağırıyoruz dediler. Ulan ben cankuşmuyum dedim. Bana da böle top gibi birşey hissettirdi o laf. Oda sen nerelisin muhabbetine girdi işte, hani burda böle nasıl bilmezsin. Neyse kardeş dedim bana cankuş mankuş diyip durma bana dokunuyor dedim.
![[Resim: smiley26.gif]](http://forum.tombraiderfan.com/images/smilies/smiley26.gif)

Konu Linki
BBKodu
HTML Kodu